catworkx Midsummer Day 2019

You are here: Home / Events / catworkx Midsummer Day / catworkx Midsummer Day 2019 – Appointment & Agenda

catworkx Midsummer Day 2019 – Appointment & Agenda

With the motto "Be part of the powerful Atlassian Ecosystem", catworkx welcomes you to the CMSD2019 at the venerable “Speicher am Kaufhauskanal” in Hamburg-Harburg with a large producer exhibition and top-class program of talks.
When Jun 19, 2019
from 09:00 AM to 06:00 PM
Where Speicher am Kaufhauskanal, Blohmstraße 22, 21079 Hamburg (Harburg)
Contact Name
Contact Phone +49 40 890646-0
Attendees Atlassian users, administrators, app vendors, customers & friends
Add event to calendar vCal
iCal

LogoThe catworkx Midsummer Day 2019 (abbr: CMSD2019) takes place just before the official start of summer on 19thJune 2019 with the motto “Be part of the powerful Atlassian Ecosystem”. The host, catworkx, once again extends a cordial invitation to Hamburg at the Speicher am Kaufhauskanal in the Harburg inland port for what is already the sixth edition of the event.

The event location will already open its doors at 08:00 for registration. The exhibition of the app producers will also be open. A total of 27 national and international app producers will present their product innovations and solutions to you all day in the exhibition area on the ground floor. The official program of the catworkx Midsummer Day 2019 begins at 08:45 with the official welcome from catworkx. 

Parallel to the exhibition, on the upper floor, you will find an excellent and varied program of talks, starting in the afternoon with the keynote from Atlassian, followed by the interview with the catworkx management. Afterwards customers and experts will report on their individual experiences with Atlassian applications. After the official program, at around 6pm, all event attendees are cordially invited to round off the day with a relaxed dinner together.

We are looking forward to your visit at the CMSD2019!
Your catworkx team

Agenda, 19 June 2019

catworkx Team Run: 

06:15

Meeting Point Team Run:
Kanalplatz Anleger MS KOI / Kanalplatz Jetty MS KOI

06:30-
07:30

catworkx Team Run
5km Morning Run

You would like to take part in the Team Run?
Simply register at  

 

 catworkx Midsummer Day 2019 - Speicher am Kaufhauskanal

08:00

Registration

Breakfast.

Start of App Vendor Exhibition

 

 

08:45-09:00

catworkx
Welcome
Abdelkerim Krimo Khermane

(ENG, 15 min)

 

09:15-10:00 Exhibition closed

Atlassian Keynote 
Benjamin Magro (Product Manager Data Center Apps): „Paving the way for growth with Atlassian Data Center." (ENG, 45min)

10:00-10:30 Exhibition closed

Skippers Chat 
Interview with the catworkx owners and managing directors Oliver Groht, Dr. Wolfgang Tank and Andreas Girnuweit, hosted by Johann Krahfuss. (GER, 30min)

10:30-11:00

Coffee break

Exhibition open until 17:30

11:00-11:30 Exhibiton

Customer Talk - LVR-InfoKom
Maximilian Peter: “
Simple job – difficult path: The LVR-InfoKom systems house is developing, with Jira Service Desk, into a service management organization.”  (GER, 30min)

11:30-12:00 Exhibiton

catworkx-Talk
Abdelkerim Krimo Khermane: 
Fast, simple and efficient: Teamworkx - Enterprise Products by catworkx.” (GER, 30min)

12:00-13:30

Lunch 
Exhibiton

 

13:30-14:00

Exhibiton

Customer Talk - Diebold Nixdorf 
Michael Mohr & Michael Lüer (catworkx): “
On the way to the Jira Data Center at Diebold Nixdorf.” (GER, 30min)

14:00-14:30 Exhibiton

Customer Talk - Werum IT Solutions GmbH
Tim Belgardt: Atlassian products in a regulated environment using the example of the pharmaceutical industry.” (GER, 30min)

14:30-15:00

Coffee break
Exhibiton

 

15:00-15:30

Exhibiton

Customer Talk - The Swiss Post
David Hofmann, Philippe Hänni & Markus Günther: “Networked work in a large corporation.” GER, 30min)

15:30-16:00 Exhibiton

Customer Talk - Johannes Kepler Universität Linz
MMag. a. Monika Straif
“The use of Atlassian at universities.” (GER, 30min)

16:00-16:30

Coffee break
Exhibiton

 

16:30-17:00

Exhibiton

Customer Talk - Deutsche Vermögensberatung Aktiengesellschaft DVAG
Ronald Auerbach:  “Our path to more transparency in IT” (GER, 30min)

17:00-17:30

Exhibiton

Customer Talk - thyssenkrupp Marine Systems
Arne Michael & Christoph Piotrowski (catworkx): 
“Portfolio and demand management at TKMS with Jira and the catworkx Matrix app.” (GER, 30min)

17:30 End of exhibition

17:40-18:00

 

Event Outro
Final words from catworkx

18:00-20:00

 

Cool Down - Dinner