Events

Sie sind hier: Startseite / Events / catWorkX Midsummer Day / Agenda - catWorkX Midsummer Day 2017

Agenda - catWorkX Midsummer Day 2017

08:00-
09:00

Anmeldung/
Registration
Frühstück/Breakfast 

09:00-09:30

Begrüßung/
Welcome 
(ENG, 5min) 

Hersteller-Interviews/
Vendor Interviews 
(GER & ENG, 25min) 

09:45-
10:30
Ausstellungsbeginn/ 
Exhibition Opening
 

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • StiltSoft: "Building a Robust Document Management in Atlassian JIRA." (ENG, 10min)
  • TMate Software: "SVN to Git migration with SVN Mirror add-on." (ENG, 10min)
  • Spartez: "Agile Tools for Scrum Teams." & "Easiest Support Process Ever." (ENG, 10min)
10:30-
10:45
Ausstellung geschlossen bis 12:00/Exhibition closed until 12:00 catWorkX Opening
Oliver Groht 
(GER, 15min)

10:45-
11:30
  Atlassian-Keynote 
Bryan J. Rollins (Head of Server Business)
"Atlassian and the Enterprise." (ENG, 45min)

11:30-
12:00
  catWorkX-Talk
Oliver Groht: "Relativ gesehen: Was haben Einstein und Atlassian-Tools gemeinsam?" (GER, 30min)

12:00-
13:30

Mittagessen/Lunch

Ausstellung geöffnet bis 17:30/ Exhibition open until 05:30 pm

13:30-
14:00

Kunden-Talk/Customer Talk - Otto GmbH 

Rolf Lader & Frank Wollert: "Vom Versionsmanagement zum Releasemanagement mit JIRA." (GER, 30min)

 

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • Riada: "The Riada Approach to ITSM." (ENG, 10min)
  • Decadis: "Speed up your JIRA configuration using xTools for JIRA." (GER, 10min)
  • K15t Software: "Doc Better Together with Scroll Add-ons for Confluence." (GER, 10min)
14:00-
14:30

Kunden-Talk/Customer Talk - Softship AG

Lars Hansen: "Automatische (Release)-dokumentation mithilfe von JIRA und Confluence." (GER, 30min)

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • APTIS: "Information Engineering und Projektmanagement mit Epic Sum Up." (GER, 10min)
  • RefinedWiki:"4 tangible ways IT teams can improve the customer experience using Refined Theme." (ENG, 10min)
  • eazyBI: "eazyBI Reports and Charts for JIRA - Overview and Latest Updates." (ENG, 10min)
14:30-
15:00
Kaffeepause/Break
15:00-
15:30

catWorkX-Talk

Dr. Wolfgang Tank: "Issue Picker und Publisher: Ein starkes Team für Prozessdigitalisierung mit JIRA und Confluence." (GER, 30min)

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • InTENSO: "Connecting Business and Tech: Trello and JIRA Synchronization." (ENG, 10min)
  • Communardo: "Ein Confluence für alle Fälle - Drei Beispiele für Kataloge im Intranet." (GER, 10min)
  • The Plugin People:"Enterprise Email Handler for JIRA, Server and Cloud." (ENG, 10min)
15:30-
16:00

Kunden-Talk/Customer Talk - Diebold Nixdorf

Ralph Volbert & Volker Schiller: "From PTC to JIRA." (GER, 30min)

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • Tempo: "Tempo World: Plan Budget Track and Build..." (ENG, 10min)
  • DEISER: "Take the next step into JIRA exporting information. Just painless." (ENG, 10min)
  • ALM Works: "Plan your work with Structure.Gantt." (ENG, 10min)
16:00-
16:30
Kaffeepause/Break
16:30-
17:00

Kunden-Talk/Customer Talk - Unitymedia

Thomas Kortüm & Christoph Ritter: 
"Operatives Monitoring und Reporting beim Netzausbau mit eazyBI." (GER, 30min)

 

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • Comalatech: "Agile Ranking with Comalatech." (ENG, 10min)
  • Xpand IT: "Xray & Xporter: JIRA as Test Management tool." (ENG, 10min)
  • //SEIBERT/MEDIA: "Visualize everything - fully integrated within Confluence." (GER, 10min)
17:00-
17:30

catWorkX-Talk

Nadine Schütt & Nico Hoffmann: "JIRA Service Desk SLAM... ASAP." (GER, 30min)

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • SoftwarePlant: "JIRA as a tool for PMO." (ENG, 10min) 
  • ease solutions: „Integriertes Requirements- und Testmanagement mit JIRA." (GER, 10min)
  • AIM: "AIM Resource Management - Latest News." (GER, 10min)
17:30 Ausstellungsende/ 
End of exhibition
17:40-
18:15
Midsummer Day Games
18:15-
23:00
Ausklang/Cool Down - Barbecue
  • Copyright © catWorkX 2017. All rights reserved