Events

Sie sind hier: Startseite / Events / Agenda – catworkx Midsummer Day 2018

Agenda – catworkx Midsummer Day 2018

08:00-
09:00

Anmeldung/
Registration
Frühstück/Breakfast 

09:00-10:15

catworkx Welcome & Warm-Up

Hersteller-Interviews/ 
Vendor Interviews
(GER & ENG, 75min)

 

10:15-
10:45
Ausstellungsbeginn/ 
Exhibition Opening
 

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • XpandIT: „Xray & Xporter - Bring the best out of Jira for Testing and Reporting.“ (ENG, 7min) 
  • Tempo: „Tempo Planner: Transparent resource planning in Jira.“ (ENG, 7min) 
11:00-
11:30
Exhibition closed catworkx Keynote 
Oliver Groht (CO-Founder & CEO der catworkx GmbH, GER, 30min)

11:30-
12:00
Exhibition closed 

Atlassian Keynote
Giulio Iannazzo: „Between email black hole and ITSM monsters, building the new shape of IT.“ (ENG, 30min)

12:00-
13:30

Mittagessen/Lunch

Ausstellung geöffnet bis 17:30/ Exhibition open until 05:30 pm

13:30-
14:00

Kunden-Talk/Customer Talk

Karsten Weigel (Topmotive Gruppe)„Customer Relationship Management mit Jira und Confluence.“ (GER, 30min)

 

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • bitvoodoo: „Track usage and create better blog posts in Confluence.“ (GER, 7min) 
  • Deviniti: „Apps for advanced customization of Jira Service Desk.“ (ENG, 7min) 
  • resolution GmbH: Single Sign On in 7 minutes.“ (GER, 7min) 
  • Valiantys: „Create structured lists within Jira issues with Elements." (ENG, 7min)
14:00-
14:30

Kunden-Talk/Customer Talk 

Andreas Klug & Torsten Macht (ITENOS): „Einführung einer serviceorientierten Arbeitsweise nach ITSM auf Basis von Jira Service Desk.“ (GER, 30min)

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • iDalko: „Stop copying data, keep your key info in sync!“ (ENG, 7min) 
  • Riada: „Insight – Asset management for Jira.“ (ENG, 7min) 
  • VIEW26: Insights made Easy.“ (ENG, 7min) 
  • Gliffy: „Gliffy Project – Help Shape the new way to use Jira.“ (ENG, 7min)
14:30-
15:00
Kaffeepause/
Coffee Break
15:00-
15:30

catworkx Talk

Dr. Wolfgang Tank (catworkx GmbH): „Implementierung eines Datenschutz-Management-Systems nach DSGVO.“ (CO-Founder & CIO der catworkx GmbH / GER, 30min)

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • DEISER: „Because you've got projects: How to manage, organize, and visualize projects with Profields.“ (ENG, 7min) 
  • RefinedWiki: „Building a better user experience with RefinedWiki apps.“ (ENG, 7min) 
  • The Plugin People: „Whats new with Enterprise Mail Handler since last year (a lot!).“ (ENG, 7min) 
  • Communardo: How to anonymize personal data in Confluence and Jira.“ (GER, 7min)
15:30-
16:00

Kunden-Talk/Customer Talk

Steffen Lechte (Diebold Nixdorf): „Portfoliomanagement und regelmäßige Projektbudgetplanung/-kontrolle mit Jira.“ (GER, 30min)

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • Kantega: „There are better things in life than passwords.“ (ENG, 7min) 
  • K15t Software: „New Confluence Powers: Manage Multi-page Documents & Publish Helpful Help Centers.“ (GER, 7min) 
  • ALM Works: „Project Planning & Management @Scale with Structure & Structure.Gantt.“ (ENG, 7min) 
  • META-INF: „Share Consciuously and Carefully.“ (ENG, 7min)
16:00-
16:30
Kaffeepause/
Coffee Break
16:30-
17:00

Kunden-Talk/Customer Talk

Tobias Dieckmann (thyssenkrupp Marine Systems)„Überführung von Atlassian-Tools aus der Schatten-IT in den ITIL-IT-Betrieb.“ (GER, 30min)

 

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • SwarmOS: „Business goes Agile – creating a new experience.“ (GER, 7min) 
  • Easy Agile: „Easy Agile – Helping make agile easy for everyone on your team.“ (ENG, 7min) 
  • StiltSoft: „Powerful Inline Comments in Confluence with the Talk app.“ (ENG, 7min) 
  • Decadis: „Moin from Decadis AG.“ (GER, 7min)
17:00-
17:30

Kunden-Talk/Customer Talk

Tina Myerscough (Austrian Standards International): „Projektmanagement und Kollaboration mit Confluence und Jira - Unterstützung eines Kulturwandels.“ (GER, 30min)

 

Hersteller-Forum/Vendor Panel

  • APTIS: „Digital Onboarding – Combining Atlassian and eTraining Tools.“ (GER, 7min) 
  • SoftwarePlant: „BigPicture Resource Management in Agile and Hybrid Projects.“ (ENG, 7min) 
  • //SEIBERT/MEDIA: „draw.io - Diagramming in Confluence.“ (GER, 7min) 
  • eazyBI: „Reporting on Jira and Add-ons data with eazyBI.“ (ENG, 7min)
17:30 Ausstellungsende/ 
End of exhibition
17:40-
18:15
Midsummer Day Games
18:15-
23:00
Ausklang/Cool Down – Dinner & DJ
  • Copyright © catWorkX 2018. All rights reserved